Categories

Lej huset Seguir Soñando

Casa Seguir Soñando ligger 30 km nordøst for byen Estelí i det nordlige Nicaragua inde i det bjergrige fredede landskab Miraflor.

Casa Seguir Soñando har fire soveværelser (alle med dobbeltsenge), et stort landspisekøkken med gaskomfur og ovn og gaskøleskab, bad med solvarmet vand, en indre gårdhave og en veranda. Der er solpanel, som giver strøm til lys og mulighed for opladning af kamera, computer, m.m. Drikke og brugsvand kommer fra en kilde og der er vandfilter. Fra 2021 er der nu også strøm fra nettet og en pumpe leder kildevandet til huset.

Du kan leje Casa Seguir Soñando. I højsæsonen, som er den tørre tid mellem december og april, hvor kaffen plukkes og forarbejdes, kan Casa Seguir Soñando lejes for 850 kroner pr. weekend (fredag til søndag) og 2800 kroner pr. uge. I lavsæsonen, som er regntiden mellem maj og november, hvor nye kaffeplanter plantes ud og kaffen blomstrer, kan Casa Seguir Soñando lejes for 650 kroner pr. weekend og 2500 kroner pr uge. I skemaet her ser du lidt om klimaforhold og kaffekalenderen i høj- og lavsæsonen.

Passionsfrugter og udsigt fra terrassen Finca Seguir Soñando

Hvis du er interesseret i at leje Casa Seguir Soñando, så kontakt Sueños på telefon:

+45 25 47 16 57 (Helle)  +45 4198 4898 (Jakob) eller mailen forneden:

Forstør orkidéen – Klik på billedet