Categories

Finca Seguir Soñando – besøg kaffefarmen

Alt starter med en drøm… Drømmen om Finca Seguir Soñando tog form i 2004. Det var drømmen om at kunne bidrage til at sikre et værdigt livsgrundlag og til at gøre hårde liv lidt mindre hårde, om at have et sted i stilheden kun afbrudt af et swuush af ørnevinger, om at kunne drikke en hjemmedyrket kop kaffe og samtidig se den blomstre, gro og bære bær, som i 2004 fik os til at købe den jord, der i dag er Seguir Soñando.

Finca Seguir Soñando har i dag 3½ hektar jord, udover vores 10 hektar kaffeskov, som dyrkes af familien Velásquez Acuña, og fordi de også ubeskåret får udkommet derfra er de i dag fri for at skulle lede efter vekslende arbejde som landarbejdere på dagsbasis og kan sikre uddannelse til deres børn – også efter sjette klasse.

Seguir Soñando betyder fortsæt med drømme. I 2005 blev de første mursten lagt og det første spadestik taget til Casa Seguir Soñando og i 2006 – mange mursten og sække håndblandet cement senere – stod Casa Seguir Soñando færdigt. Men vi fortsætter med at drømme….

One reply on “Finca Seguir Soñando – besøg kaffefarmen”

[…] forhandlet nænsomt dyrket højkvalitetskaffe, som kan købes via et dansk mikro-risteri; og Casa Seguir Soñando, som er en mulighed for at besøge kaffebønderne bag café Sueños og bo midt i kaffebjergene i […]