Categories
Uncategorized

Sueños betyder drømme…

Velkommen til Sueños! Vi er en lille bornholmsk socialøkonomisk virksomhed, med kaffefarm i Nicaragua og kafferisteri på vores gård på Bornholm – og vi har lyst til at dele de bedste ting vi kender fra og i Nicaragua, og derigennem forene vores egne og nære venners drømme.

Nyheder og åbningstider: Facebook og Open2day:

Læs hvordan Sueños opfylder de 5 kriterier for registrerede socialøkonomiske virksomheder RSV_kriterier_suenos_april 2017  og læs også vores årsrapporter her RSV_suenos_rapport 2017_2019 og RSV_suenos_rapport 2020, og for 2021 her.

Se vores elite smiley i kontrolrapporten her.

Mikrokafferisteriet – Risteriet Sueños – i Østerlars, Bornholm, lige uden for Gudhjem.img_0722

Salget af vores kaffe er startet hos udsøgte steder på Bornholm og nu også på Sjælland – se her

img_6412

Café Sueños er en direkte forhandlet  højkvalitetskaffe med en vidunderlig duft og en blød, fyldig smag med en let syrlighed og et strejf af blomster og chokolade. Den er dyrket med stor respekt for den utroligt artsrige natur. Vi mener at kaffebønderne for længe er blevet for dårligt betalt for deres hårde og nænsomme arbejde, og at den bedste måde at støtte dem på er gennem en bevidst prispolitik. Udover at stille kaffeskoven til rådighed betaler vi dem  således minimum 25% over fairtrade og økologisk pris.

img_6425img_6415

Udover at købe og smage Café Sueños i Risteriet Sueños kan du også prøve og købe vores netop hjembragte nicaraguanske hængekøjer og hængekøjestole.

Der er flere størrelser og farver, både til een person, til to (den såkaldte matrimonial), og så til hele familien…

thumb_img_6852_1024

Vores tredje produkt er Casa Seguir Soñando, som er en mulighed for at besøge vores kaffefarm hvor Café Sueños dyrkes af Elvin og hans familie, og hvor man kan møde kaffebønder og bo midt i kaffebjergene i det naturskønne fredede område “Miraflor” i Nicaragua.

Kontakt: Besøg efter aftale i Risteriet Sueños

Sueños, Helle Munk Ravnborg & Jakob Kronik, Gamlevældevej 27, Østerlars, 3760 Gudhjem, telefon Helle 2547 1657 og Jakob 4198 4898, CVR 30686527, suenos@suenos.dk

Facebook @RisterietSuenos